Havermoutkoeken

image

Deze koeken zijn lekker geworden! ­čś« Ik heb vaker havermout koeken gemaakt maar deze zijn echt het aller lekkerste!­čśŐ Nadat ik ze gemaakt had heeft mn vriend er meteen 3 achter elkaar op gegeten!
Echt een dikke aanrader om zelf te maken! En een heeel stuk gezonder dan de koeken die je in de winkel koopt!

Ingredi├źnten:

– 100 gram meel (ik heb volkoren tarwe gebruikt)
– 100 gram havermout
– zakje bakpoeder
– 2 theelepels kaneel
– 2 bananen
– 50 gram rozijnen
– 20 gram agave siroop
– optioneel een scheutje vanille aroma
– 50 gram kokos bloesem suiker (kokos bloesem suiker is een van de meest gezonde suiker vervangers vanwege de lage GI. Hierdoor heeft de suiker nauwelijks invloed op je bloedsuikerspiegel. Plus het is ongeraffineerd en heeft dus alle mineralen behouden)

Wat moet je doen?

Verwarm de oven voor op 220 graden. Prak de bananen en doe deze in een beslagkom. Voeg de rest van de ingredi├źnten toe aan de bananen en meng het tot een plakkerig geheel.

Leg een bakpapiertje op een bakplaat, en schep er met twee lepels bolletjes van het beslag op. Druk de bolletjes plat en schuif de bakplaat in de oven voor 15 minuten. Laat de koekjes even afkoelen maar proef ze wel alvast als ze nog warm zijn!

image

Eet smakelijk! Liefs Manouk

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s