Eggwrap met perzik en kip-cashew mix

Zoals je misschien wel door had, ben ik gek op bakken en expirimenteren met taartjes, cakejes en koekjes. Alleen kwa lunch en diner ben ik wat minder creatief.. Ik wilde graag wat vaker lunch of diner receptjes op mn blog delen, maar ik ken gewoon niks speciaals. 

Gelukkig is daar collega Bjorn to the rescue! 😁 Hij experimenteert namelijk wel graag met lekkere lunch en diner recepten. Vandaar nu eens een lekkere lunch tip.

Ingrediënten eggwrap;

– 1 heel ei

– 2 eiwitten uit eieren

– 100 ml kokosmelk

– ruccola

– Italiaanse kruiden

– peper

Ingrediënten kip mengsel;

100 gr kipfilet

– 1 eetlepel ketjap

– sambal 

– 1 eetlepel soja saus

– handje cashewnoten 

– 1 perzik

Wat moet je doen?

Mix in een kom het eitje, de 2 eiwitten en de kokosmelk. Klop dit goed door elkaar en breng op smaak met peper en Italiaanse kruiden. Verhit wat kokosolie in de pan en bak het ei aan beidde kanten goud bruin. 

Snij de kipfilet in kleine blokjes en marineer dit in een mengsel van een eetlepel ketjap, een eetlepel soja saus en sambal naar smaak. Bak de kipfilet in een koekenpannetje gaar. Wanneer de kip bijna gaar is snij je de perzik in kleine blokjes en verwarm je deze nog even mee. Als laatst voeg je een handje cashewnoten toe. 

Leg het ei op een bord, garneer het met ruccola, verdeel het kip mengsel er overheen en rol hem dicht. 

Eet smakelijk! Liefs Manouk ♡

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s