Maple speculaas granola

Speculaas kan gewoon het hele jaar! Hoeft echt niet perse alleen met sinterklaas. Daar is het trouwens ook veel te lekker voor :D. En heb je al eens het vloeibare goud maple maple syrup a.k.a ahorn siroop geproefd? Deze Granola bevat the best of both worlds. Het is ook nog eens super makkelijk en snel te maken. Lees snel verder!
Ingrediënten;

– 300 gram havermout

– 50 gram gehakte noten

– 50 gram pitten en zaden mix

– 100 ml maple syrup 

– 2 eetlepels speculaaskruiden 

Wat moet je doen?

Verwarm de oven voor op 180°C. 

Hak de noten en doe deze in een kom samen met de havermout, zaden en pitten en speculaaskruiden. Roer het goed door elkaar en giet vervolgens de maple syrup er door. Kneed alles goed door elkaar. 

Leg een bakpapiertje op een bakplaat en gooi de Granola hier op. Grotere brokken krijg je als je de Granola stevig in elkaar knijpt in je hand. 

Zet de bakplaat 15-20 min in de oven en schep het elke 5 minuten even om. Wanneer de Granola goudbruin in haal je het uit de oven en laat je het afkoelen. Bewaar het in een goed afsluitbare pot.Eetsmakelijk! Liefs Manouk ♡

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s