Eiwitrijke chocolade aardbei taart

Zoals je gemerkt hebt (of niet), heb ik de laatste weken meerdere winacties gehouden via instagram. Super leuk om te doen! En met de producten die ik heb gekregen wilde ik natuurlijk graag zelf ook iets bakken! Het is een chocolade banaantaart geworden. En mocht je de producten van jimmyjoy en happy proteïn niet in huis hebben, dit is gewoon te vervangen voor meel 🙂 Dus lees snel verder!
ingrediënten chocolade laag:

– 2 super rijpe bananen

– 100g (soja) melk

– 50g plennyshake chocolade (of eiwitpoeder chocolade of meel)

– 2 eieren

– 50g cacaopoeder

– 40g honing

Ingrediënten aardbei laag:

– 100g diepvries aardbeien

– 2 scoops proteïne poeder aardbei, ik gebruikte happy proteïn ( of gewoon helemaal weg laten)

– 100g magere yoghurt

– 2 eiwitten uit eieren

Wat moet je doen?

Verwarm de oven voor op 180°C.

Prak de bananen in een beslagkom. Voeg hier alle ingrediënten voor de chocolade laag aan toe en mix het goed door elkaar met een garde of staafmixer. Giet dit in een springvorm en zet het voor 15 min in de oven terwijl je de aardbei laag maakt.

Begin nu met de aardbei laag. Laat de diepvries aardbeien ontdooien in de magnetron. Doe de aardbeien samen met de rest van de ingrediënten in een kom en mix dit goed door elkaar.

Haal de chocolade taart uit de oven en giet het aardbei beslag hier over/doorheen. Zet het nog maals 45-60 min in de oven tot hij gaar is.

Laat de taart afkoelen voor je hem aansnijdt en bewaar hem in de koelkast.

Eet smakelijk! Liefs Manouk ♡

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s