Maple kokos taart met pindakaas

Deze taart was weer een gevalletje “gooi-alles-bij-elkaar-wat-lekker-is-en-stop-het-in-de-oven”. Maar wat was deze taart een succes! Echt ongelofelijk lekker, geïnspireerd op de Maple kokos pindakaas van Mister Kitchen. En natuurlijk kun je dit ook maken met normale pindakaas! Lees snel verder..
Ingredienten:

– 3 super rijpe bananen

– 100g yoghurt

– 3 eieren

– 2 eetlepels Maple syrup a.k.a ahorn siroop (of als je het niet hebt, honing)

– 30g geraspte kokos

– 1 theelepel bakpoeder

– 25g cacao nibs

– 100g rozijnen

– 60g kokosmeel

– 30g maple kokos pindakaas (of als je deze niet hebt, gewone pindakaas met een theelepel Maple syrup en een lepel geraspte kokos)

Wat moet je doen?

Verwarm de oven voor op 180°C.

Doe de bananen, yoghurt, eieren, bakpoeder en Maple syrup in een beslagkom en mix alles door elkaar met een staafmixer. Met een vork kan ook maar is meer werk.

Roer hier de geraspte kokos, cacao nibs en rozijnen doorheen. Als laaste roer je de kokosmeel doorheen.

Vet een springvorm in en zet de taart voor 45-60 minuten in de oven. Haal de taart uit de oven en laat hem even afkoelen.

Smeer hier de pindakaas overheen. Snij de taart aan en bewaar hem in de koelkast. Eet smakelijk! Liefs Manouk ♡

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Runhealthyfood schreef:

    Deze ziet er echt té lekker uit! Ga hem van de week maken!!😍

    Like

    1. manoukmoves schreef:

      Is ook echt heerlijk! Laat je weten wat je er van vindt? 🙂

      Like

      1. Runhealthyfood schreef:

        Dat zal ik zeker doen!

        Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s