Leukste momenten 2017 in foto’s

Het is inmiddels alweer halverwege januari 2018. Het leek me toch leuk om nog even terug te blikken op het jaar 2017. Eigenlijk doe ik dit nooit, maar ik vind dat best zonde. Want hoe leuk is het om toch even stil te staan bij de leuke dingen die je hebt meegemaakt? Laten we beginnen bij het begin…

Foodblogger meeting nummer 1.

Het jaar 2017 begon goed. Meteen in de eerste of tweede week van januari besloten 4 mede blogchicks uit Twente (Naomi, Kaneesha, Pien en Frouke) en ik om een meetup te organiseren.  hoe kun je beter het nieuwe jaar vieren dan met een high tea?

Mijn eerste Wintersport. 

In februari kwamen mijn vriend en ik op het idee om spontaan een wintersport vakantie te boeken. Ik ben toen ik 15 was een keer eerder wezen skiën. Dit jaar dus voor het eerst snowboarden. Ik moet zeggen het was een beetje een domper… We hebben de hele week slecht weer gehad. Bijna elke dag super dichte mist en harde sneeuwbuien, dus wanneer je de berg af ging zag je een witte vlek en moest je gokken of je nog wel op de piste zat. Ik had snowboard lessen en dat ging super goed, helaas ben ik op mijn bek gegaan en had ik een gebroken rib waardoor ik de laatste 3 dagen niet meer kon boarden. Dit was overigens echt een drama! Flauwvallen en overgeven van de pijn, nauwelijks slapen en een nachtelijk bezoekje naar de dokter. Geen succes dus!! Ik weet niet wanneer ik weer opnieuw op wintersport wil. Toch kijk ik goed terug op deze vakantie, wat een avontuur haha.

 

Verhuizen naar Winterswijk.

Na de eerste paar maanden van het jaar nog in Enschede te hebben gewoond, zijn mijn vriend en ik verhuist naar Winterswijk. Hij werkte al in Winterswijk dus het was voor hem geen probleem. Ik had echter nog niks in Winterswijk, geen vrienden en familie (wel schoonfamilie gelukkig). Maar ik besloot het avontuur aan te gaan, ik dacht “fuck it” we gaan gewoon en ik zie wel waar ik terecht kom.

Nieuwe baan bij Ubcrosports.

Onze keuze om naar Winterswijk te verhuizen bleek een van de beste beslissingen in mijn leven tot nu toe. 1 dag na dat we verhuist waren besloot ik om te gaan solliciteren in sportscholen. Werken in de fitness en het liefst een combinatie met voeding vind ik super leuk. De eerste week in Winterswijk werd ik aangenomen bij de sportschool Ubcrosports, waar ik meteen met mijn neus in de boter viel. Er kwam namelijk een tweede super luxe vestiging! Ik mocht meteen mee op cursus om te leren om met alle nieuwe apparatuur om te gaan.

Mijn favoriete plekje in Winterswijk.

Wat ik miste in Winterswijk is dat dit een dorp is waar niet denderend veel hippe dingen worden georganiseerd. Dit was ik wel gewend vanuit Enschede, veel feesten en elke feestdag had je keuze genoeg om naar leuke evenementen te gaan. Gelukkig kwam daar een oplossing voor! Jonge ondernemers zijn een beachclub begonnen aan het Hilgelo meer, Beachclub Meer. Dit werd mijn favoriete plekje in Winterswijk. Uren heb ik hier gezeten. De fijne relaxte sfeer en muziek deed me heel even voelen als of ik op vakantie was. Ik kan nu al niet wachten op volgende zomer.

Mijn eerste en tweede tattoo.

Mijn zusje en ik wilden al heel lang samen een tattoo laten zetten samen. Maar we wisten niet helemaal wat voor tattoo we wilden hebben. Ondertussen had ik alweer een nieuw idee voor een tattoo op mijn schouderblad, ik besloot hier meteen een afspraak voor te maken om hem te laten zetten. Een paar weken voor dat ik mijn eerste grote tattoo wilde laten zetten kwamen mijn zusje en ik op het idee om een zon en een maan te laten tatoeëren die in elkaar passen. Ik kreeg dus twee tattoo’s binnen 3 maanden. Ik ben er nog steeds heel erg blij mee! En de tattoo op mijn rug ga ik dit jaar af laten maken.

Zomers aan het strand bij mijn zusje.

Iets anders waar ik ontzettend van genoten heb waren de weekendjes bij mijn zusje. Mijn zusje is tegelijkertijd mijn aller beste vriendin. Helaas woont ze helemaal in Alkmaar en hebben we allebei onregelmatige werktijden waardoor we elkaar weinig zien. Gelukkig zijn er vooral in de zomer een aantal weekenden geweest waarin in naar haar toe kon gaan en waarin we heerlijke weerkenden aan het strand hebben gehad. Ook voor mij weer een vakantie gevoel en een van de leukste momenten van 2017!

9000 volgers en 10.000 volgers.

Natuurlijk zijn je volgers aantal niet het belangrijkste. Het belangrijkste van mijn blog en instagram is voor mij dat ik er plezier in heb en ik er mijn ei in kwijt kan. Het is een hobby van me waarin ik afleiding vind en complete rust in mijzelf. Toch is het fijn dat wanneer je er veel moeite in steekt, je blog en instagram ook daadwerkelijk bekeken wordt. Ik wordt nog elke dag blij van alle reacties onder mijn foto’s. En al helemaal wanneer ik getagd wordt in foto’s waarin jullie mijn recepten hebben nagemaakt en hier enthousiast over zijn! Heel erg bedankt voor jullie support!!

Foodblogger meetup nummer twee.

Een van de leukste dingen van het bloggen en instagram vind ik het ontmoeten van meiden met de zelfde passie als ik. Heerlijk om hier over te kunnen kletsen en ervaringen te delen. Ik werd uitgenodigd door Anne (@anne_travel_foodie) voor een foodtour door Tilburg. Zij wilde mij en nog 7 andere foodbloggers alle lekkere hippe hotspots in Tilburg laten zien. Wat een super leuke dag! Hier heb ik al een blog over geschreven, bekijk deze HIER.

Liefde voor de herfst.

Ik ben altijd al een enorme natuur aanbidder. In een mooie omgeving kom ik echt even los van alle drukte in mijn hoofd en de verplichtingen van het dagelijks leven. Als of ik even in een andere wereld ben. Ik was altijd een enorme zomer fan, maar dit jaar ben ik net zo veel van de herfst gaan houden. Fijne temperaturen en wat een mega prachtige kleuren heeft de herfst eigenlijk!

Sportvoeding adviseur.

Eind 2017 mocht beginnen aan de opleiding Sportvoeding Adviseur aan de Aalo. Zodat ik op mijn werk als fitness instructrice de combinatie kon maken met voeding. Het was een mega leuke en interessante opleiding en ik kan niet wachten om onze klanten voedingsadvies te gaan geven. Afgelopen zondag 7 januari 2018 heb ik mijn examen gehad en mijn eindopdracht ingeleverd. Nu hopen dat ik ben geslaagd!

26735505_10214661904878347_1029367576_o

Happy new year!

Na een superleuke oudejaars avond bij mijn zwager en schoonzusje en mijn twee kleine nichtjes, is het alweer 2018. Ook onze band met onze zwager, schoonzusje en nichtjes is dit jaar nog sterker geworden waar ik ontzettend dankbaar voor ben! Uiteindelijk is een hechte vrienden en familiekring het meest waardevol in je leven.

Zoals je ziet was 2017 echt een top jaar voor mij! Hopelijk word 2018 net zo leuk en succesvol en spannend als 2017. Het voelt toch altijd weer als een nieuwe ronde met nieuwe kansen. En ik ben er helemaal klaar voor!

Ik wens jullie ook allemaal een heel leuk en gezond 2018 toe.

Liefs Manouk

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s